Crazy chicken casserole

I fredag tog jag fram en av varorna som jag fick med mig hem i mitt presskit från ICA eventet (som jag måste sätta mig ner och skriva om – så kul!). Färsk kyckling kryddad med timjan som jag parade ihop med med ICA’s crème fraiche smaksatt med kantarell & champinjon. Så himla gott och snabbt utan massa halvfabrikat. Jag och Mattias åt babyspenat och ruccola till medan barnen åt apache potatis. Det gick hem hos alla, från 2 åringen till oss vuxna. Ibland behöver man inte krångla till det så mycket, det är ju trots allt bara middag – inte Nobelmiddagen!

Kyckling gryta

ICA’s färdigkryddade kyckling (timjan)
ICA’s crème fraiche (kantarell & champinjon)
Grädde
Salt

Stek kyckling, blanda i crème fraiche och grädde och krydda.
Servera med t.ex. apache potatis och sallad.

In English – Guys! It’s just dinner, not the Nobel banquet. Sometime I like to just make it easy.
Fry up some chicken and creme frasiche and call it a day.