Pancakeday, all the way!


American pancakes med grädde, hallon och blåbär.

Imorse vid 9 smög jag ner till centrum och handlade mandelmjök och fiberhusk så jag kunde svänga ihop en smet pancakes. Det var helt öde i min lilla förort dock – kanske inte så många som handlar vid den tiden på en söndag? Det finns massa olika recept på american pancakes men jag vågar nog säga att jag har det godaste receptet!

Testa och kommentera gärna vad ni tycker!

American pancakes, LCHF-style.

1 dl mandelmjöl
1 dl mjölk
3 ägg
200 g philadelphiaost
1,5 msk fiberhusk
1 msk sötningsmedel
1,5 tsk bakpulver

Blanda alla ingredienser och låt smeten svälla några minuter.
Stek i smör och servera med grädde och bär.

In English – This is the best american pancake-recipe ever, hands down! Try it out and I promise you will love it!