Another awesome autumn


Min vackra dotter Vega bland alla fina höstfärger.

Hösten är här! Jag antar att september är den första höstmånaden egentligen men det är nått med 1 oktober som gör att man verkligen känner att “ja, nu är det höst”. Jag älskar hösten! Alla färger, all god mat och jag tycker t.o.m mörkret – hur mysigt är det inte när man äntligen kan få tända lite ljus inne?

Jag har hittat ett riktigt spännande recept på en höstig gryta som jag ska laga i veckan. Har ju fortfarande kvar massa kött från ICA eventet så det får bli fläskkarré istället för vilt som i receptet, men det ska väl funka? Måste ändå göra om lite eftersom jag inte äter kolhydrater.

Nu ska jag hämta barnen från dagis och sen gå till parken och leka.
Har man lovat så har man!

In English – Ah, another autumn is here.. The colors, the crisp morning air and all the good food – I love love love it. I don’t love the rain but hey, you win some and you lose some. Yesterday me and my boyfriend found this great recipe for an autumn stew and hopfully I will have time to cook it this week!