Autumn – flavor food feast by ICA


Bilder från eventet samt lite av innehållet i presskittet jag fick med mig hem.

För några veckor sen var jag på ett matevent som ICA stod för. Dom presenterade lite av deras nyheter inför hösten och tre fantastiska kockar lagade massa god mat. Min favorit var en röra / gryta med brysselkål och bacon. Jag måste verkligen laga det nån gång snart. Jag tror jag minns vad det innehöll – förhoppningsvis kanske receptet går att hitta på ICAs hemsida? Jag får hålla utkik!

Eventet hölls på “Trädgård på spåret” som är en urban trädgård i närheten av mina gamla kvarter i Skanstull. Hade helt ärligt ingen aning om att det fanns nått liknande där så det var en kul överraskning. Jag kommer absolut gå dit igen – kanske nästa sommar och fika med barnen? Jag älskar blandningen av natur och stad. Det är lite samma här ute i förorten där jag bor – betongen möter grönska. Jag gillar kontraster.