instagram

bilder från instagram.

hej mina små kycklingar! jag kan säga att det är extremt få som tittar in på den här bloggen just nu (inkl mig själv – tror jag var här senast i november?). hur som helst är jag desto mer aktiv på instagram där jag heter somethingtoeat_se, kan vara värt att kolla in! inte för att låta kaxig men jag kan glatt meddela att den lilla sidan har över 1000 followers och ökar sakta men säkert varje dag.

jag startade den här bloggen / hemsidan för att få en chans att börja om. tidigare har jag varit så himla personlig och till slut kände jag mig mest tunn och slut – hade inget att leverera. men jag älskar ju att ta kort och skriva, älskar kontakten med läsare.. hur som helst har det inte riktigt funnits tid att sitta och pilla med bilder / texter / hemsidor men på instagram går allt så snabbt att det har lixom blivit mitt nya forum! kul!

jag hoppas ändå att jag nån gång ska ta tag i både den här hemsidan och min tidigare blogg. känns som om jag är nått på spåret här – det är så himla coolt att ha en egen sidan som man pillat med helt själv (host host med hjälp av pojkvännen, jocke & farouk) och jag hoppas att jag ska satsa lite mer på den här sidan i framtiden.

känns ändå som om jag uppnått nånting. jag ville starta nått helt nytt (för mig) och försöka ta bort “freja” hur hela ekvationen och det känns det som om jag har lyckats med. vidare kan jag säga att skolan går bra och livet leker. jag befinner mig på en sån bra plats i min tillvaro just nu, stort tack till vänner och familj.. men kanske störst tack till min fina pojkvän. love you.