Swedish summer at it’s best!

Svensk sommar kan vara regn, regn, regn eller som i år – rena rama greklandsresan! Barnen, speciellt Marley, är bruna som pepparkakor och mina sommarfärknar kom också tillslut (var lite orolig i början av sommaren). Förra veckan var vi uppe hos min mamma i dalarna, världens lyx! kidsen sprang runt nakna mest hela tiden och varvade lek med bubbelpool och bus. tänkte flera gången “det är här barndomsminnen görs” när jag då och då kikade upp från min bok & rosévin.

Nu rullar snart hösten in och nästa veckan börjar skolan igen. Imorgon ska jag och Mattias dock över till min kompis Sofie och fira hennes examen med grillfest. Kanske sista sommaraktiviteten för i år? Förhoppningsvis blir det kanske ett bad till också? Hur som helst ska det iaf bli skönt med rutiner igen.