Aurora, Aliénor & Altair


Mina små A-barn.

Igår plockade Mattias upp Engla från skolan och sen dess har det varit full rulle här hemma. Jag förstår absolut att det blir stojigt när dom träffas så sällan men nu, kl 14.30 på lördag em, är jag rätt slut mentalt! Känns rätt skönt att farmor snart kommer och hämtar upp tjejerna (dom ska sova över hos henne). Mattias ska röka pipa / cigarr med sina kompisar och dricka sprit ur fina glas. Jag ska fixa lite snacks innan jag och Marley beger oss hem till hans ena gudmor för att sova över där.

Jag ska fixa guacamole och olivbollar till sällskapet ikväll. Om jag lyckas ta nån fin bild på olivbollarna när dom är klara så lovar jag att lägga upp receptet här – sjukt goda. Kan vara bra att ha det nedskrivet för min del oxå då jag ständigt sms’ar min kompis Linda om recepetet i tid och otid. hehe!