Fantastic fall.


Hösten 2012 & 2013.

Min lilla tjej växer så det knakar just nu.. herregud, vid årsskiftet är det dax att kolla på skolor och allt sånt? Inte en dag går utan att vega säger “du vet att jag börjar i skolan om ett år va?”. Visst, jag vet jag vet.. det är förskoleklass och inte skolan. Men det kommer ändå blir stora förändringar..

Jag minns det som igår när Engla skulle börja i förskoleklass och var så himla nervös! Inför en träff med nya klassen nån veckan innan skolan drog igång så satt Engla i min famn på hallgolvet och skakade. Hon var så nervös att hon höll på att spy. Åh, min lilla.. haha! Undra om det kommer bli likadant med Vega? På ett sätt tror jag inte det, för hon är ju en lillasyster och vill så gärna bli lika stor som Engla. Men man ska aldrig säga aldrig, Vega kan bli rätt hispig ibland hon med!

Om 3 år går hela vår gemensamma kull i skolan. Är det nu livet börjar? Mer tid att vara Freja och inte bara mamma? Haha! Längtar så mycket efter framtiden ibland att jag har svårt att leva i nuet. Om ca ett halvår så är jag klar med komvux och då är det dax att söka till högskolan. Med lite flyt är jag utbildad när jag fyller 32 år och kanske t.o.m jobbar med ett yrke som jag är utbildat till. Lycka! Det känns inte som om det är så långt tills dess men sen när jag tänker på att barnen kommer vara 13, 10 och 8 år så får jag svindel. Jeez.