Happy Halloween (almost anyway!)


Marley tillsammans med bakverk från En nypa socker.
Foto: Karolina Ehrenpil 

Snart är det dax för halloween och båda barnen är så himla taggade. Marley tänker vara spindelmannen eller batman (buhu, mamma som ville klä ut honom till harry potter!) och Vega vill att jag sminkar henne till en sugarskull igen och ska promt ha en häxklänning som hennes morfar köpt tillsammans med en lila peruk som jag måste försöka sy så den passar hennes lilla mini-huvud. Det dröjer nog några år innan man får vara med och styra utklädningarna till lite mer vettiga grejer?

Funderar på att ha maskerad när jag tar min komvux-student bara för att det är så himla kul att klä ut sig.. Har försökt att förvarna mina vänner på detta och det känns som folk är positivt inställda! På höstlovet ska vi iaf go all in med pumpor och hela baletten. Känns som om vi måste få ha lite kul mitt bland allt plugg och dålig ekonomi!