Give me the photos!


Dessa två alltså – nästan omöjligt att få en fin bild på dom tillsammans!

För ett tag sen tog kidsen dagisfoto men som vanligt så tar det år och dar innan man själv får se några bilder. När Vega gick på dagis på södermalm fick man bilderna på en hemsida inom en vecka typ och sen fick man välja vilka bilder man ville ha av ca 10 st. Här är det fotografen som väljer bild och det tar flera flera veckor innan man ens får se vilken bild han valt. Jag måste säga att det känns lite bakåtsträvande. I en tid där vi tar bilder digitalt och där folk faktiskt väljer mobil efter vilken kamera den har känns det helt bananas att man lixom bara får en bild att välja mellan. Take it or leave it.

Förhoppningsvis blir bilderna fina då det är en perfekt julklapp till diverse mormödrar och andra släktingar. Vet inte varför jag envisas med att köpa så många bilder varje år dock – man använder ju inte dom till nått annat? Men på nått sätt är det fint att ha dessa bilder som rätt inrutat tas år efter år. Hoppas att bilderna kommer nu under veckan iaf. Vega sa att hon höll armen om Marley och att lillebrorsan ifråga inte hade larvat sig. Det bådar ju gott!