Wedding fever, what’s up?!


Riina & Molly som var tärnor på Lindas bröllop och lilla Vega som var brudnäbb.

I sommar står två bröllop på schemat. Min vän Tess och hennes sambo har förlovat sig och trots att ingen inbjudan har droppat in än så skulle jag tro att jag är en självklar gäst (detta kanske jag kommer få äta upp senare?). Men tills en inbjudan droppar in så är min hjärna mest inställd på min vän Frenchys bröllop med pojkvännen Derek. Det ska bli så sjukt roligt att få åka till Skottland med Mattias (utan barn, yey!) och vi har redan planerat att åka dit några dagar innan bröllopet så att vi kan umgås med min kompis Helena och hennes pojkvän.

Alla dessa bröllop har fått mig helt tokig – gud va jag längtar tills det är min tur. Tyvärr vet jag att det dröjer tills efter jag är färdig med alla studier men det hindrar inte mig från att drömma mig bort. Haha! Lindas bröllop förra sommaren var så himla underbart att jag längtar ännu mer efter kommande sommarbröllop bland vännerna, som sagt.. Wedding fever deluxe. Hittade den här bilden på Vega tillsammans med Lindas tärnor som bara är för fin för att inte hamna på internet. Herregud va perfekt hon är, min lilla kicka!