Kick back & relax


Finns det nått sötare än bebisfötter? Spelar ingen roll att min bebis hunnit bli 3,5 år..

I måndags när jag insåg att jag under veckan skulle behöva skriva en hemtenta i psykologi, en hemtenta i religion, en uppsats i psykiatri samt plugga inför ett prov i det sistnämnda ämnet så ville jag bokstavligen börja gråta. Alltså på riktigt, med tårar och snor. Fy fan! Men som genom ett mirakel sitter jag nu här, fredag kväll / lördag morgon kl 02, och är klart med båda mina hemtentor! Imorgon ska jag ta en ledig dag från allt plugg och sen på söndag är det dags att ta tag i min sista uppsats i psykiatri – ett ämne där jag ligger och svävar mellan B och A (vilket iof gäller för de andra kurserna oxå).

Jag vill såklart ha A i alla tre kurser men nått säger mig att jag inte kommer få det i psykiatri då jag och läraren inte riktigt klickat – vi verkar inte förstå varann. Jag skriver uppsats efter uppsats men får alltid tillbaka “mellan A och B”. Försöker anpassa mig men verkar inte uppnå A enligt hennes kriterier. Aja! Har fått A på mitt tidigare religionsprov och B på mitt tidigare prov i psykologi så betyget hänger mycket på mina hemtentor nu.

Vi börjar närma oss jul och jag har äntligen kommit in i stämningen lite. Ser fram emot att ladda upp julrecept här inom snart framtid – det har blivit för lite mat och för mycket babbel här på bloggen.