Oh deer!

I höstas gjorde vi ju sugarskull-bilderna till ett projekt jag höll på med i skolan och Vega älskade att sminkas och sen plåtas i skogen. Minns att hon kom på massa roliga saker och bestämde rätt mycket “mamma, vi står här där löven är röda” eller “om jag håller dom här bladen som en bukett ser jag ut som en döskalle som ska gifta sig”. Måste erkänna att jag oxå tyckte att det var kul – så spännande att få en idé och sen blir det precis som man tänkt sig.

Vissa av bilderna vi tog blev helt otroliga! Förra veckan kom jag på en ny idé och Vega var inte sen att hänga på! Jag sminkade henne till ett rådjur / bambi och sen blev det en snabbis ute för att fota men det var rätt kallt så det blev inte så många bilder. Lyckades såklart bränna av några riktigt fina med mobilen (jag surar över det fortfarande!) inomhus sen. Tänk om jag plåtat med kameran istället?